top of page

ANMÄLAN

hösten 2023 (21 aug- 17 dec)

Våra kurser startar terminsvis (vår/sommar/höst) och just nu är de flesta av höstens grupper fulla för nybörjare i karate, MMA och BJJ. Fortsättningsgrupperna kan fortfarande ha platser kvar - men vi rekommenderar att du kontaktar oss innan du betalar in terminsavgiften för att säkerställa detta. I thaiboxning har vi fortfarande platser kvar för både nybörjare och fortsättare 👊

____________

Tidigare medlemmar som har medlemskort och redan lämnat in en medlemsansökan uppdaterar bara sina kort genom att betala in års- & träningsavgiften ihop med "namn + grupp" som meddelande. Betalar man för någon annan än sig själv anger man namnet på deltagaren.

Nya medlemmar erbjuder vi alltid en gratis provträning i mån av plats! Om du är intresserad av detta fyller du bara i formuläret längre ner på den här sidan, så återkommer vi med en bekräftelse via mail så snart vi kan boka in dig på ett träningspass 👊 Kolla i din skräppost om du inte fått något.

 

När du som ny medlem bestämt dig för att börja träna hos oss lämnar du in en medlemsansökan med dina kontaktuppgifter. För minderåriga krävs målsmans underskrift. Därefter betalar du in den årliga medlemsavgiften samt terminsavgiften för den grupp du vill gå i. Betalinfo finner du under fliken för respektive kampsport.

 

När vi fått in din medlemsansökan och betalning skapar vi ett medlemskort som du kan hämta ut i klubbens reception, och "blippar" inför varje träningspass 💳 Det är viktigt att du har med detta för att försäkringen ska gälla! Uteblivet- eller borttappat kort medför en drop-in avgift på 200 kr.

Intresseanmälan för 
provträning HT2023

bottom of page