ANMÄLAN

HÖSTEN 2022 (22/8 - 18/12)

Våra kurser startar terminsvis (vår/sommar/höst) och under fliken "KAMPSPORTER" hittar du alla våra grupper, datum, tider och priser för aktuell termin. Dessa uppdateras ett par veckor innan ny terminsstart, i samband med att anmälan öppnar för respektive kurs.

 

Tidigare medlemmar uppdaterar sina medlemskort genom att betala in medlemsavgift & träningsavgift ihop med sitt "namn + grupp" som meddelande. Betalar man för någon annan än sig själv anger man namnet på deltagaren.

Nya medlemmar erbjuder vi alltid en gratis provträning i mån av plats! Om du är intresserad av detta fyller du bara i formuläret nedan med dina kontaktuppgifter, så återkommer vi med en bekräftelse via mail så snart vi kan boka in dig på ett träningspass 👊 

 

När du som ny medlem bestämt dig för att börja träna hos oss behöver du fylla i en medlemsansökan med dina kontaktuppgifter. För minderåriga krävs målsmans underskrift. Därefter betalar du in den årliga medlemsavgiften samt terminsavgiften för den grupp du vill gå i (betalinfo finner du under fliken för respektive kampsport).

 

När vi fått in din medlemsansökan och betalning skapar vi ett medlemskort som du kan hämta ut i klubbens reception, och "blippar" inför varje träningspass 💳 Det är viktigt att du har med detta för att försäkringen ska gälla! Uteblivet- eller borttappat kort medför en drop-in avgift på 100 kr.

Intresseanmälan för 
provträning HT22