top of page

ANMÄLAN

hösten 2024 (19 aug - 21 dec)

Våra kurser startar terminsvis (vår/sommar/höst) och anmälan är nu öppen får höstterminen 19/8 - 21/12. Här nedan står det hur du anmäler dig - beroende på om du är ny eller tidigare medlem:

Tidigare medlemmar som har medlemskort och redan lämnat in en medlemsansökan uppdaterar bara sina kort genom att betala in års- & träningsavgiften ihop med "namn + grupp" som meddelande. Betalar man för någon annan än sig själv anger man namnet på deltagaren.

Nya medlemmar erbjuder vi alltid en gratis provträning i mån av plats! Om du är intresserad av detta fyller du bara i formuläret längre ner på den här sidan, så återkommer vi med en bekräftelse via mail så snart vi kan boka in dig på ett träningspass 👊 Kolla i din skräppost om du inte fått något.

 

Har du som ny medlem bestämt dig för att bli medlem hos oss så fyller du i en medlemsansökan med dina kontaktuppgifter och lämnar in i klubbens reception. För minderåriga krävs målsmans underskrift. Därefter betalar du in den årliga medlemsavgiften samt terminsavgiften för den grupp du vill gå i. Betal-info finner du under fliken för respektive kampsport.

 

När vi fått in din medlemsansökan och betalning skapar vi ett medlemskort som du kan hämta ut i klubbens reception och "blippar" detta inför varje träningspass 💳 Det är viktigt att du har med detta för att försäkringen ska gälla när du tränar! Uteblivet- eller borttappat kort medför en drop-in avgift på 100 kr.

Intresseanmälan för 
provträning HT-2024

bottom of page