Combat Academy

Stockholmsvägen 116G

187 30, Täby

info(a)combatacademy.com

Telefon: 08- 758 69 00

Följ oss
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Öppettider:

Må-To: 16.00-21.00

Sönd: 09.30-14.30

JUNIORer

10-14 ar

Vi tror på en så bred träningsform som möjligt för barn- & ungdomar under fysisk utveckling. Därför har vi två grupper för juniorer som båda är väldigt mångsidiga aktiviteter.

 

Juniorkampsport är MMA-träning anpassad för åldern 10-14 år med inslag av brottning, boxningsteknik & fysträning. Vi tillåter ingen kontaktträning mot huvudet, utan använder boxningsteknikerna mot mittsar (slagkuddar) istället för varandra. Kontaktträningen som sker är i form av brottningskamp och övningar för kroppskontroll.

Alla juniorer tränar samtidigt, men är uppdelade i två olika lokaler separat för nybörjare och fortsättare med egna instruktörer. Den ena dagen fokuserar träningen mer på kick-/thaiboxning (i den övre lokalen) och den andra dagen med på brottning/jiu-jitsu (i den nedre lokalen).

Karate för juniorer är en direkt fortsättning av "Combat Kids" gruppen (7-10 år) och följer ett noga uttänkt graderingssystem med olika bältesfärger som deltagarna kan sträva efter varje termin. Karateträningen innehåller åldersanpassade övningar för styrka, balans, rörlighet, koordination och självförsvar.

Vid 15-års ålder kan ungdomarna välja om de vill "specialisera" sig i en kampsport som Thaiboxning/BJJ, eller fortsätta med en bredare träningsform som MMA/Karate. Här nedan kan du läsa mer om vår filosofi när det kommer till att träna barn & ungdomar.