top of page
Boxnings handskar

hitta hit

Vår adress är Stockholmsvägen 116G, 187 30 Täby - och vi finns i samma byggnad som SATS, bara ett stenkast från Åva Gymnasium, och ett par minuters gångväg från Tibble station.

Kommer du till adressen med bil så är vår ingång på baksidan av byggnaden, vilket betyder att du kör ner för gatan och runt huset (Cartastic bilhandlare) till vänster, och upp på baksidan till ingång "G" där vi har en egen trappa.

Parkeringsplatserna utanför klubben hyrs av andra företag fram till klockan 18.00, så kommer du tidigare (eller om det är fullt) rekommenderar vi att du åker åt höger på Pentavägen istället och parkerar på den stora avgiftsfria parkeringen bakom Pelican Self Storage (grusplan) följt av en kort promenad till klubben.

Vi uppskattar att föräldrar inte sitter kvar i bilen precis utanför klubben och väntar på sina barn, då parkeringen blir väldigt trång - vilket gör det svårt att vända och för andra medlemmar som ska träna att få plats. Släpp hellre av barnen och stå på andra sidan huset tills de slutar. TACK 🙏

bottom of page