priser

Träningen hos oss pågår terminsvis, och vi har tre terminer: vår (januari-juni) sommar (juni-augusti) och höst (augusti-december) . Kurserna varierar i pris beroende på längd och antal träningstillfällen. Du kan alltid se priserna och anmälan för en termin  i taget.

Terminskort (datum-datum)

Med terminskortet har du garanterad plats i kursen du anmält dig till och indirekt medlem i Kampsportsförbundet med alla förmåner det innebär (försäkring, möjlighet att tävla m.m.)

Klippkort (10 träningspass)

Klippkort säljs i begränsat antal varje termin och är giltiga i 6 månader från inköp. Korten är ej personliga och därmed ingår ej medlemskap/försäkring. Outnyttjade klipp återbetalas ej.

1290 kr

Engångsträning (drop-in)

Enstaka pass för dig som vill testa på träningen mitt i terminen (i mån av plats) och betalas i receptionen innan träningspasset börjar.

150 kr

Familjekort (terminsvis)

Fast summa för hela familjen om ni är  minst 3 pers folkbokförda på samma adress. Gäller anmälan  i en kurs vardera. 

6990 kr

betalning

Träningsavgiften skall vara betald innan du börjar träna, och nya medlemmar som köper terminskort måste även fylla i en medlemsansökan som finns i receptionen, för att kunna hämta ut sitt medlemskort. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift.

Har du bekräftat att plats finns i den kurs du vill anmäla dig till så kan du betala in träningsavgiften till vårt Plusgiro, via Swish eller kortbetalning  i vår reception. I din betalning ska du ange namn/personnummer  samt vilken grupp/kurs den tränande vill boka plats i.  Träningskortet hämtas därefter ut i receptionen och ska visas upp vid varje träningspass ihop med närvaroregistrering. Tidigare medlemmar behåller samma kort, vars datum bara förlängs till den aktuella terminen.

  • SWISH: 123 552 96 15 - kom ihåg att ange vad/vem betalningen gäller!

  • Plusgiro 194 194-7 gäller för medlemmar över 25 år.

  • Plusgiro 645 89 11-2 gäller för medlemmar under 25 år samt familjer.

OBS. Vid fakturering av företag tillkommer moms (6%) för träningsavgift.

Vanliga frågor

Hur blir jag medlem?


Du fyller i en medlemsansökan i vår reception och betalar in träningsavgiften. För medlemmar under 18 år krävs målsmans underskrift, så det går även bra att ta med en lapp från klubben att fylla i hemma. Så fort vi registrerat betalningen skapar vi ett träningskort som du hämtar ut i receptionen - och visar upp när du kommer för att träna.
Kan jag betala någon annans träningsavgift?


Absolut. Om det rör sig om en engångsträning eller klippkort så kan du swisha träningsavgiften ihop med namnet på deltagaren (som själv skriver in sig i receptionen). Ska du betala ett terminskort för någon annan så anger du dess namn/personnummer och vilken kurs personen ska träna i - ex. "MMA Basic, Kalle Johansson", eller " THAI-F2, Lisa Fredriksson". Kom ihåg att nya medlemmar även måste fylla i en blankett för ansökan av medlemsskap (och personer under 18 år behöver målsmans underskrift).
Får jag rabatt om jag hoppar in sent på terminen?


Vanligtvis anpassar vi priset på terminsavgiften under terminens gång. Vi rekommenderar dock att du kommer till terminsstart för att säkerställa en plats i gruppen. Alternativet är att skaffa ett klippkort eller betala för engångspass om du kommer in väldigt sent i en termin.
Kan man lägga till en kurs under terminen?


Ja, i mån av plats.
Vad innebär det att vara "medlem"?


Terminsavgiften på Combat Academy inkluderar träningsavgift och medlemsavgift i Riksidrottsförbundet (RF) samt Svenska Kampsportsförbundet (SKF), vilket innebär att du är olycksfallsförsäkrad till/från/under träning och har möjlighet att tävla. Tränar du drop-in pass eller med klippkort är du inte medlem – och alltså inte heller försäkrad genom klubben eller godkänd att tävla.