priser

Träningen hos oss pågår terminsvis, och vi har tre terminer: vår (januari-juni) sommar (juni-augusti) och höst (augusti-december) . Kurserna varierar i pris beroende på längd och antal träningstillfällen. Du kan alltid se priserna och anmälan för en termin i taget.

Terminskort (datum-datum)

Med terminskortet har du garanterad plats i kursen du anmält dig till och behöver inte vara orolig för att få plats. Som medlem betalar du även en årlig avgift (200 kr) vilket inkluderar  försäkring & medlemskap i Svenska Kampsportsförbundet .

Klippkort (10 träningspass)

Klippkort säljs i begränsat antal varje termin och är giltiga i 6 månader från inköp. Korten är ej personliga och därmed ingår ej medlemskap/försäkring. Outnyttjade klipp återbetalas ej.

1490 kr

Engångsträning (drop-in)

Enstaka pass för dig som vill testa på träningen mitt i terminen (i mån av plats) och betalas i receptionen innan träningspasset börjar.

Familjekort (terminsvis)

En fast summa för hela familjen! Gäller terminsvis för familjemedlemmar som bor på samma adress och en kurs per person. Årsavgift (200 kr) tillkommer för varje medlem. Extra kurser kan läggas till för 500 kr/grupp. Medlemsansökan krävs för varje person.

200 kr

6990 kr

betalning

Våra kurser startar terminsvis (vår/sommar/höst) och när du bekräftat att det finns plats i den grupp du vill boka dig till så betalar du bara in terminsavgiften med namn + kurskod som meddelande. Betalar du för någon annan (ex. ett barn) så anger du medlemmens namn som du betalar för.

Nya medlemmar behöver sen fylla i en medlemsansökan (som finns på klubben eller att skrivas ut här på hemsidan) och lämna i vår reception för att hämta ut sitt träningskort. Om du är under 18 år krävs målsmans underskrift. Tidigare medlemmar behåller samma medlemskort (som uppdateras när betalningen kommit in till oss) och ska alltid registrera det vid ankomst till träningen. Uteblivet- eller borttappat kort medför en drop-in avgift på 150 kr.

Kurser varierar i längd och pris, beroende på hur många träningspass de inkluderar. Extra kurser kan läggas till för 500 kr/termin (ersätter den billigaste kursen). Vi har även en årlig avgift (200 kr) som medför medlemskap i Svenska Kampsportsförbundet - vilket inkluderar bl.a. olycksfallsförsäkring, möjlighet att delta i tävlingar, utbildningar m.m. 

Betalning kan göras med kort i vår reception, eller...

Plusgiro: 194 194 -7

Swish:123 552 96 15

​​

Exempel: Adam Eriksson 19 år är ny medlem och vill anmäla sig till Thaiboxning Grunder. Han betalar in terminsavgiften för Thai-G (2790) samt den årliga medlemsavgiften (200 kr) och skriver "Adam Eriksson, Thai-G, medlem 2022" i meddelandefältet. Vid nästa träningstillfälle fyller han i en medlemsansökan på klubben och hämtar ut sitt medlemskort!