priser

Träningen hos oss pågår terminsvis, och vi har tre terminer: vår (januari-juni) sommar (juni-augusti) och höst (augusti-december) . Kurserna varierar i pris beroende på längd och antal träningstillfällen. Du kan alltid se priserna och anmälan för en termin i taget.

Terminskort (datum-datum)

Med terminskortet har du garanterad plats i kursen du anmält dig till och behöver inte vara orolig för att få plats. Som medlem betalar du även en årlig avgift (200 kr) vilket inkluderar  försäkring & medlemskap i Svenska Kampsportsförbundet .

Klippkort (10 träningspass)

Klippkort säljs i begränsat antal varje termin och är giltiga i 6 månader från inköp. Korten är ej personliga och därmed ingår ej medlemskap/försäkring. Outnyttjade klipp återbetalas ej.

1490 kr

P.G.A. AKTUELLA COVID-RESTRIKTIONER HAR VI BEGRÄNSAT ANTALET KLIPPKORT VI SÄLJER FÖR NÄRVARANDE

Engångsträning (drop-in)

Enstaka pass för dig som vill testa på träningen mitt i terminen (i mån av plats) och betalas i receptionen innan träningspasset börjar.

190 kr

P.G.A. AKTUELLA COVID-RESTRIKTIONER TAR VI ENDAST EMOT FÖRHANDSANMÄLDA DROP-IN PASS.

Familjekort (terminsvis)

En fast summa för hela familjen! Gäller terminsvis för familjemedlemmar som bor på samma adress och en kurs per person. Årsavgift (200 kr) tillkommer för varje medlem. Extra kurser kan läggas till för 500 kr/grupp. Medlemsansökan krävs för varje person.

6990 kr

betalning

Våra kurser startar terminsvis (vår/sommar/höst) och när du bekräftat att det finns plats i den grupp du vill boka dig till så betalar du bara in terminsavgiften med namn + kurskod som meddelande. Betalar du för någon annan (ex. ett barn) så anger du medlemmens namn som du betalar för.

Nya medlemmar behöver sen fylla i en medlemsansökan (som finns på klubben eller att skrivas ut här på hemsidan) och lämna i vår reception för att hämta ut sitt träningskort. Om du är under 18 år krävs målsmans underskrift. Tidigare medlemmar behåller samma medlemskort (som uppdateras när betalningen kommit in till oss) och ska alltid registrera det vid ankomst till träningen. Uteblivet- eller borttappat kort medför en drop-in avgift på 150 kr.

Kurser varierar i längd och pris, beroende på hur många träningspass de inkluderar. Extra kurser kan läggas till för 500 kr/termin (ersätter den billigaste kursen). på följande kurser. Vi har även en årlig avgift (200 kr) som medför medlemskap i Svenska Kampsportsförbundet - vilket inkluderar bl.a. olycksfallsförsäkring, möjlighet att delta i tävlingar, utbildningar m.m. 

Betalning kan göras med kort i vår reception, eller...

Plusgiro: 194 194 -7

Swish:123 552 96 15

​​

Exempel: Adam Eriksson 19 år är ny medlem och vill anmäla sig till Thaiboxning Grunder. Han betalar in terminsavgiften för Thai-G (2790) samt den årliga medlemsavgiften (200 kr) och skriver "Adam Eriksson, Thai-G, medlem 2022" i meddelandefältet. Vid nästa träningstillfälle fyller han i en medlemsansökan på klubben och hämtar ut sitt medlemskort!

Vanliga frågor

Hur blir jag medlem?


Du fyller i en medlemsansökan i vår reception och betalar in träningsavgiften. För medlemmar under 18 år krävs målsmans underskrift, så det går även bra att ta skriva ut blanketten här från hemsidan eller ta med en lapp från klubben att fylla i hemma. Så fort vi registrerat betalningen skapar vi ett träningskort som du hämtar ut i receptionen - och visar upp när du kommer för att träna.
Kan jag betala någon annans träningsavgift?


Absolut. Om det rör sig om en engångsträning eller klippkort så kan du swisha träningsavgiften ihop med namnet på deltagaren (som själv skriver in sig i receptionen). Ska du betala ett terminskort för någon annan så anger du dess namn/personnummer och vilken kurs personen ska träna i - ex. "MMA Basic, Kalle Johansson", eller " THAI-F2, Lisa Fredriksson". Kom ihåg att nya medlemmar även måste fylla i en blankett för ansökan av medlemsskap (och personer under 18 år behöver målsmans underskrift).
Får jag rabatt om jag hoppar in sent på terminen?


Vanligtvis anpassar vi priset på terminsavgiften under terminens gång. Vi rekommenderar dock att du kommer till terminsstart för att säkerställa en plats i gruppen. Alternativet är att skaffa ett klippkort eller betala för engångspass om du kommer in väldigt sent i en termin.
Kan man lägga till en kurs under terminen?


Ja, i mån av plats! För extra kurser får du 50% rabatt.
Vad innebär det att vara "medlem"?


Terminsavgiften på Combat Academy inkluderar träningsavgift och medlemsavgift i Riksidrottsförbundet (RF) samt Svenska Kampsportsförbundet (SKF), vilket innebär att du är olycksfallsförsäkrad till/från/under träning och har möjlighet att tävla. Tränar du drop-in pass eller med klippkort är du inte medlem – och alltså inte heller försäkrad genom klubben eller godkänd att tävla.