top of page

priser

Träningen hos oss pågår terminsvis, och vi har tre terminer: vår (januari-juni) sommar (juni-augusti) och höst (augusti-december) . Kurserna varierar i pris beroende på längd och antal träningstillfällen. Du kan alltid se priserna och anmälan för en termin i taget.

Terminskort (datum-datum)

Med terminskortet har du garanterad plats i kursen du anmält dig till och behöver inte vara orolig för att få plats. Som medlem betalar du även en årlig avgift vilket inkluderar försäkring & medlemskap i Svenska Kampsportsförbundet .

Klippkort (10 träningspass)

Klippkort säljs i begränsat antal varje termin och är giltiga i 6 månader från inköp. Korten är ej personliga och därmed ingår ej medlemskap/försäkring. Outnyttjade klipp återbetalas ej.

Engångsträning (drop-in)

Enstaka pass för dig som vill testa på träningen mitt i terminen (i mån av plats) och betalas i receptionen innan träningspasset börjar.

Familjekort (terminsvis)

En fast summa för hela familjen! Gäller terminsvis för familjemedlemmar som bor på samma adress och en kurs per person. Årlig medlemsavgift tillkommer för varje person och extra kurser kan läggas till för varje medlem till en mindre kostnad. Medlemsansökan krävs för varje deltagare i familjen.

1490 kr

200 kr

6990 kr

betalning

Träningsavgiften (inkl. den årliga medlemsavgiften) skall vara betald innan du börjar träna. Nya medlemmar måste även fylla i en medlemsansökan och lämna in i klubbens reception för att kunna hämta ut sitt medlemskort.  Är du under 18 år krävs målsmans godkännande & underskrift på denna.​ Betalningen kan gå till på ett av följande tre sätt:

Överföring Plusgiro 194 194 - 7 

Swisha nummer 123 552 96 15 

Kort/Kontant i klubbens reception.

 

Extra vuxengrupper kan läggas till för 700 kr/termin eller barngrupper för 500 kr/termin och ersätter den billigaste av valda kurser. Kom ihåg att ange "namn + grupp" i betalningsmeddelandet för innehavaren av medlemskortet. Tidigare medlemmar behåller samma medlemskort, vars datum bara förlängs termin till termin. 

Exempel: Adam Eriksson är ny medlem och vill anmäla sig till Thaiboxning Grunder. Han betalar in terminsavgiften för Thaiboxning (XXXX kr) samt den årliga medlemsavgiften (YYY kr) och skriver "Adam Eriksson, Thai-G, medlem 2022" i meddelandefältet. Vid nästa träningstillfälle fyller han i en medlemsansökan på klubben och hämtar ut sitt medlemskort!

 

 Ej medhavt medlemskort, samt borttappade kort, debiteras med en drop-in avgift på 100 kr.

bottom of page