top of page

priser

Träningen hos oss pågår terminsvis, och vi har tre terminer: vår (januari-juni) sommar (juni-augusti) och höst (augusti-december) . Kurserna varierar i pris beroende på längd och antal träningstillfällen. Du kan alltid se priserna och anmälan för en termin i taget.

Terminskort (datum-datum)

Med terminskortet har du garanterad plats i kursen du anmält dig till och behöver inte vara orolig för att få plats. Som medlem betalar du även en årlig avgift vilket inkluderar försäkring & medlemskap i Svenska Kampsportsförbundet .

Klippkort (10 träningspass)

Klippkort säljs i begränsat antal varje termin och är giltiga i 6 månader från inköp (outnyttjade klipp återbetalas ej). Korten är ej personliga och därmed ingår heller inte medlemskap/försäkring. Detta kan köpas till för 250 kr/kalenderår. 

Engångsträning (drop-in)

Enstaka pass för dig som vill testa på träningen mitt i terminen (i mån av plats) och betalas i receptionen innan träningspasset börjar.

Familjekort (terminsvis)

En fast summa för hela familjen! Gäller terminsvis för familjemedlemmar som bor på samma adress och en kurs per person. Årlig medlemsavgift tillkommer för varje person och extra kurser kan läggas till för varje medlem till en mindre kostnad. Medlemsansökan krävs för varje deltagare i familjen.

1490 kr

200 kr

6990 kr

betalning

Träningsavgiften (inkl. den årliga medlemsavgiften) skall vara betald innan du börjar träna. Nya medlemmar måste även fylla i en medlemsansökan och lämna in i klubbens reception för att kunna hämta ut sitt medlemskort.  Är du under 18 år krävs målsmans godkännande & underskrift på denna.​ Betalningen kan gå till på ett av följande tre sätt:

Överföring Plusgiro 194 194 - 7 

Swisha nummer 123 552 96 15 

Kort/Kontant i klubbens reception.

 

Har du betalat för en kampsport och vill lägga till en extra i ditt medlemskap betalar du endast +500 kr/termin för barngrupper (7-14 år) eller +700kr/termin för vuxengrupper (15+ år). Skiljer sig priset så ersätter kostnaden den billigare av två valda grupper. Kom ihåg att ange "namn + grupp" i betalningsmeddelandet för innehavaren av medlemskortet. Tidigare medlemmar behåller samma medlemskort, vars datum bara förlängs termin till termin. 

Exempel: Adam Eriksson är ny medlem och vill anmäla sig till Thaiboxning Grunder-1. Han betalar in terminsavgiften för Thaiboxning (XXXX kr) samt den årliga medlemsavgiften (YYY kr) och skriver "Adam Eriksson, Thai-G1" i meddelandefältet. Vid nästa träningstillfälle fyller han i en medlemsansökan på klubben och hämtar ut sitt medlemskort!

 

 Ej medhavt medlemskort, samt borttappade kort, debiteras med en drop-in avgift på 200 kr.

 • Hur börjar jag träna på Combat Academy?
  Om du är ny medlem hos oss och vill testa på ett träningspass innan du skriver in dig så kan du fylla i formuläret här på hemsidan, så återkommer vi till dig med ett tillfälle för gratis provträning! Om du redan provat på eller vet att du vill börja så kan du komma förbi klubben och skriva in dig på plats. När vi fått in din betalning så skapar vi ett medlemskort som du hämtar i receptionen och registrerar inför varje träningspass. Tidigare medlemmar kan bara förlänga sina medlemskort genom att betala in träningsavgiften och ange namn/grupp i meddelandet. PS. Kommer du mitt i en termin är det bäst att höra med oss om det finns platser kvar först!
 • Vilken kampsport ska jag välja?
  Det beror helt på vad du är ute efter! Du kan läsa om respektive grupp under fliken "KAMPSPORTER" och sen provträna ett pass i de som låter spännande, om du fortfarande är osäker på vad du vill välja.
 • Får man provträna en gång?
  Absolut! I början av varje termin kan du anmäla dig till en gratis provträning via formuläret här på hemsidan så återkommer vi när det finns möjlighet att testa på. Kommer mitt i terminen när kurserna redan börjat, så är det bäst att höra med oss om det finns platser kvar i gruppen, och i så fall är du välkommen att prova på innan du skriver in dig för resten av terminen (gäller en gång per kampsport).
 • Passar kampsport gamla/unga/föräldrar/tjejer/mig?
  Ja! Hos oss finns något för alla. För yngre barn har vi till exempel "Combat Kids" som är karateträning anpassad för åldern 7-14 år och bland äldre generationer är brasiliansk jiu-jitsu populärt... Däremellan finns alla åldrar som samsas även i thaiboxning & MMA. Du kan läsa mer under fliken "KAMPSPORTER" om alla våra olika alternativ!
 • Vid vilken ålder kan man börja träna hos er?
  Vår yngsta grupp heter "Combat Kids" och är karate för dom som fyllt 7 år. När man fyllt 10 år kan man börja med Thaiboxning, och när man fyllt 13 år även MMA.
 • Behöver man ha bra kondition/smidighet/styrka eller andra förkunskaper?
  Nej – du får det av att träna!
 • Är man försäkrad när man tränar hos er?
  Ja – men bara om man blir medlem genom att köpa ett terminskort (d.v.s inte när man tränar engångspass eller med klippkort). Alla medlemmar i Combat Academy är försäkrade via Svenska Kampsportsförbundet, som gäller både när man tränar och tävlar i Sverige eller utomlands (i max 45 dagar i sträck), samt tränare, domare, styrelseledamöter och alla andra som arbetar för klubben. Dessutom gäller skyddet för alla resor till och från uppdrag, träning och tävling. Har du skadat dig på något av våra pass så kontakta oss snarast så hjälper vi dig att ordna det!
 • Hur många gånger i veckan kan man träna?
  Det beror på vilken kurs du anmäler dig till. De flesta kurser har 2- eller 3 pass på schemat per vecka och vill du träna mer än det kan du kombinera kurser för att få in fler träningstillfällen på olika dagar. Utöver det är klubben öppen för fri träning en timme innan grupperna startar på vardagar och utvalda tider på kvällarna. Se schemat för mer info!
 • Är inte kampsport farligt?
  Vårt motto är "trygghet som utvecklar oss" (till skillnad från trygghet som begränsar oss) och vi är noga med att poängtera att här tränar vi med varandra, istället för mot varandra. Självklart kan olyckor hända, och därför är vi mycket noggranna med att använda skyddsutrustning och skapa en vänskaplig atmosfär i alla grupper där kroppskontakt ingår. Kampsport har faktiskt mycket lägre skadestatistik än många andra idrotter, där exempelvis ishockey, fotboll och ridning ligger högre i jämförelse!
 • Behöver jag någon utrustning när jag börjar?
  Inte för att testa på -men har du väl bestämt dig för att fortsätta så krävs det olika utrustning beroende på grupp. Det vi rekommenderar alla medlemmar är en vattenflaska och sport-tejp för att täcka över skrapsår, blåsor och liknande. För övrigt kan du läsa under fliken "UTRUSTNING" vad som krävs i just din grupp. All utrustning går att köpa på klubben!
 • Kan jag köpa utrustning hos er?
  Ja! Vi har en välfylld shop med klubbrabatter :)
 • Kan jag få pengarna tillbaka om jag slutar?
  Generellt sett nej. Om du däremot har skadat dig (under träningen) kan du få terminsavgiften fryst till nästa termin (mot uppvisande av läkarintyg). Terminsavgift kan inte heller överlåtas på någon annan.
 • "Jag kan bara träna en gång i veckan, får jag rabatt?"
  Tyvärr inte. Eftersom att vi har så stort intresse på våra grupper kan vi inte ge individuella rabatter - trots att du kanske bara tränar en gång i veckan. I såna fall kan det vara bättre att köpa ett klippkort eller betala drop-in avgift för enstaka pass.
 • Var kan man parkera/ställa bilen?
  Vi rekommenderar att ställa bilen på den stora grusplanen bakom "Pelikan storage" om du kör ner till höger på Pentavägen (istället för vänster runt huset). Därifrån är det bara 5 minuters promenad, och du kan se en vägbeskrivning under fliken "HITTA HIT" Viktigt att föräldrar inte sitter kvar i bilen precis utanför klubben och väntar på sina barn, då parkeringen blir väldigt trång av detta - vilket gör det svårt att vända och för andra medlemmar som ska träna att få plats. Släpp hellre av barnen och parkera sedan på andra sidan huset tills de slutar. Tack!
 • Kan man tävla i kampsport?
  Absolut - det finns flera alternativ inom varje kampsport. Du kan läsa mer under fliken TÄVLING och prata med din tränare för att veta vad som gäller för just dig!
 • När får man tävla?
  Tävlingssäsongen pågår generellt sett under vår och höst. Man börjar tävla när man tränat i några terminer och instruktören tycker att man är mogen – det beror helt enkelt på din utvecklingstakt. Vill du tävla så prata med din tränare så kommer de att förklara hur det går till!
 • Vad krävs för att tävla?
  Det beror på vilken kampsport du vill tävla i. Generellt sett bör du ha tränat MINST en termin, och för alla kampsporter som tillåter tekniker mot huvudet krävs ett tävlingskort som man ansöker om från Svenska Kampsportsförbundet via denna länk -> https://www.budokampsport.se/ansokningar/tavlingskort/
 • Hur håller jag koll på allt som händer på klubben!?
  Det gör du bäst genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev som skickas ut månadsvis till din e-post! Du registrerar dig för detta på startsidan av vår hemsida.
bottom of page