priser

Träningen hos oss pågår terminsvis. Vi har tre terminer: vår (januari-juni) sommar (juni-augusti) och höst (augusti-december) och anmälan är alltid öppen för en termin i taget.

Terminskort (datum-datum)

Med terminskortet har du garanterad plats i kursen du anmält dig till och indirekt medlem i Kampsportsförbundet med alla förmåner det innebär (försäkring, möjlighet att tävla m.m.)

Klippkort (10 träningspass)

Klippkort säljs i begränsad tillaga och är giltiga i 6 månader från inköp. Korten är ej personliga och därmed ingår ej medlemskap/försäkring. Outnyttjade klipp återbetalas ej.

Engångsträning (drop-in)

Enstaka pass för dig som vill testa på träningen mitt i terminen (i mån av plats) och betalas i receptionen innan träningspasset börjar.

Familjekort (terminsvis)

Fast summa för hela familjen om ni är  minst 3 pers folkbokförda på samma adress. Gäller anmälan  i en kurs vardera. 

Se aktuella kurser & priser nedan

1290 kr

150 kr

6490 kr

betalning

Träningsavgiften skall vara betald innan du börjar träna, men nya medlemmar kan prova på gratis under ”Öppet Hus” dagarna i början av varje termin. Kommer du in mitt i en termin kan du höra av dig till oss angående provträning. Nya medlemmar som köper terminskort måste även fylla i en medlemsansökan som finns i receptionen, för att kunna hämta ut sitt medlemskort. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift.

Betalningen kan göras genom banköverföring till Plusgiro, via Swish eller kort-/kontantbetalning  i vår reception. I din betalning ska du ange namn/personnummer  samt vilken grupp/kurs den tränande vill boka plats i. Träningskortet hämtas därefter ut i receptionen och ska visas upp vid varje träningspass ihop med närvaroregistrering. Tidigare medlemmar behåller samma kort, vars datum bara förlängs till den aktuella terminen.

  • SWISH: 123 552 96 15 - kom ihåg att ange vad/vem betalningen gäller!

  • Plusgiro 194 194-7 gäller för medlemmar över 25 år.

  • Plusgiro 645 89 11-2 gäller för medlemmar under 25 år samt familjer.

OBS. Vid fakturering av företag tillkommer moms (6%) för träningsavgift.

Vanliga frågor

Hur blir jag medlem?


Du fyller i en medlemsansökan i vår reception och betalar in träningsavgiften. För medlemmar under 18 år krävs målsmans underskrift, så det går även bra att ta med en lapp från klubben att fylla i hemma. Så fort vi registrerat betalningen skapar vi ett träningskort som du hämtar ut i receptionen - och visar upp när du kommer för att träna.
Kan jag betala någon annans träningsavgift?


Absolut. Om det rör sig om en engångsträning eller klippkort så kan du swisha träningsavgiften ihop med namnet på deltagaren (som själv skriver in sig i receptionen). Ska du betala ett terminskort för någon annan så anger du dess namn/personnummer och vilken kurs personen ska träna i - ex. "MMA Basic, Kalle Johansson", eller " THAI-F2, Lisa Fredriksson". Kom ihåg att nya medlemmar även måste fylla i en blankett för ansökan av medlemsskap (och personer under 18 år behöver målsmans underskrift).
Får jag rabatt om jag hoppar in sent på terminen?


Vanligtvis anpassar vi priset på terminsavgiften under terminens gång några enstaka gånger per termi. Vi rekommenderar dock att du kommer till terminsstart för att säkerställa en plats i gruppen. Alternativet är att skaffa ett klippkort eller betala för engångspass om du kommer in väldigt sent i en termin.
Kan man lägga till en kurs under terminen?


Ja, i mån av plats. Om du exempelvis betalat för en plats i Thaiboxning, och vill lägga till MMA så betalar du bara in +500 kr för den extra kursen, och anger i din betalning vad det gäller.
Vad innebär det att vara "medlem"?


Terminsavgiften på Combat Academy inkluderar träningsavgift och medlemsavgift i Riksidrottsförbundet (RF) samt Svenska Kampsportsförbundet (SKF), vilket innebär att du är olycksfallsförsäkrad till/från/under träning och har möjlighet att tävla. Tränar du drop-in pass eller med klippkort är du inte medlem – och alltså inte heller försäkrad genom klubben eller godkänd att tävla.

Combat Academy

Stockholmsvägen 116G

187 30, Täby

info(a)combatacademy.com

Telefon: 08- 758 69 00

Följ oss
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Öppettider HT20:

Må-To: 16.30-21

Sönd: 09.30-14