DSC06935.jpg

MMA

MMA står för Mixed Martial Arts, vilket kan översättas till ”blandade kampsporter” och är en av världens snabbaste växande sporter. Mycket av populariteten beror på tävlingen "UFC" (Ultimate Fighting Championship) där även vår huvudinstruktör Oliver Enkamp har fightats 👊

 

MMA-passen innehåller allt ifrån boxning, sparkar, brottning & nedtagningar, till grepp & ledlås på mattan. Utöver detta ingår en del gymnastiska övningar för att träna upp styrka & smidighet - vilket gör det till en mångsidig och utmanande träningsform 💪

Den utrustning som krävs för att träna är tandskydd, suspensoar (killar) och en tjockare modell av MMA-handskar (6-8 oz). Av hygieniska skäl bör du även ha en sport-tejp (39 kr) i din träningsväska för att täcka över sår som kan börja blöda. All utrustning finns att köpa i vår klubbshop.

grupper
(22/8 - 18/12)

grunder

Detta är gruppen för dig som vill träna på grunderna i MMA - striking, wrestling och submissions. Du behöver tandskydd, suspensoar och MMA-handskar (6-8 oz) samt en sporttejp för att täcka över skrapsår och liknande (av hygien-skäl) i din träningsväska.

 

Kroppskontakten ökar gradvis under terminen för att utvecklas i ett bekvämt tempo, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

FORTSÄTTning

Denna grupp är för dig som tränat minst ett halvår MMA Grunder, eller blandat andra kampsporter tidigare. Tekniskt sett fokuserar vi på "limmet" som håller ihop de olika delarna av MMA och gör det till en unik sport, såsom "ground & pound". 

 

Utöver skydden som krävs för "grunder" kan du även ha benskydd och armbågsskydd om du vill utnyttja dessa i sparring.

ungdom 13-15 ÅR

Gruppen för 13-15 åringar som vill lära sig grunderna i MMA i en trygg miljö. Vi blandar tekniker från boxning med brottning och jiu-jitsu, samt inslag av gymnastik för att utveckla styrka & smidighet. 

 

Nivån anpassas efter deltagarna, och flera tränare finns på plats för att coacha. Från 16-års ålder kan man avancera till vuxengruppen.

tIDER ht22

Ungdomar (13-15 år): månd. & torsd. 16.50-17.50 

Vuxna Grunder (16+): månd. & onsd. 18-19.10
Vuxna Fortsättare (16+): månd. & onsd. 19.20-20.30

 

PRISER ht22

 

Medlemsavgift* (2022): 200 kr - betalas årligen av alla medlemmar

Terminskort HT22 ungdom (13-15 år): 2490 kr

Terminskort HT22 vuxna (16+ år): 2790 kr

*Årsavgiften inkluderar medlemskap i SBKF (Svenska Budo- & Kampsportsförbundet) vilket innebär olycksfallsförsäkring genom Svedea - samt möjlighet att delta i tävlingar, utbildningar m.m.

**Du kan lägga till en kampsport för 500 kr/termin i vuxengrupper eller 300 kr/termin i barngrupper (kostnaden ersätter den billigaste av valda kurser).

Betalning

Träningsavgiften (inkl. den årliga medlemsavgiften) skall vara betald innan du börjar träna; och nya medlemmar som köper terminskort måste även fylla i en medlemsansökan (som finns i klubbens reception) för att kunna hämta ut det. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift.

Så fort du bekräftat att plats finns i den kurs du vill anmäla dig till så kan du betala in träningsavgiften till vårt Plusgiro-konto, via Swish eller med kort i vår reception. I betalningen ska du ange namn/personnummer  samt vilken grupp/kurs den tränande vill boka plats i. Träningskortet hämtas därefter ut i receptionen och ska visas upp vid varje träningspass ihop med närvaroregistrering. Tidigare medlemmar behåller sina medlemskort, vars datum bara förlängs termin till termin. Ej medhavt medlemskort, samt borttappade kort, debiteras med en drop-in avgift på 100 kr.

  • Plusgiro 194 194-7 - kom ihåg att ange vad/vem betalningen gäller!

  • Swish: 123 552 96 15 - kom ihåg att ange vad/vem betalningen gäller!

  • Kort/Kontant i klubbens reception.

OBS. Vid fakturering av företag tillkommer moms (6%) för träningsavgift.

Ny hos oss?

Vi erbjuder alltid en gratis provträning innan du skriver in dig som medlem! Fyll i formuläret under fliken BÖRJA TRÄNA