top of page
DSC06935.jpg

MMA

MMA står för Mixed Martial Arts, vilket kan översättas till ”blandade kampsporter” och är en av världens snabbaste växande sporter. Mycket av populariteten beror på tävlingen "UFC" (Ultimate Fighting Championship) där även vår huvudinstruktör Oliver Enkamp har fightats 👊

 

MMA-passen innehåller allt ifrån boxning, sparkar, brottning & nedtagningar, till grepp & ledlås på mattan. Utöver detta ingår en del gymnastiska övningar för att träna upp styrka & smidighet - vilket gör det till en mångsidig och utmanande träningsform.

Den utrustning som krävs för att träna är tandskydd, suspensoar (killar) och en tjockare modell av MMA-handskar (6-8 oz). Av hygieniska skäl bör du även ha en sport-tejp (39 kr) i din träningsväska för att täcka över sår som kan börja blöda. All utrustning finns att köpa i vår klubbshop.

grupper
hT 2023 (21/8-17/12)

ungdom 13-15 ÅR

Gruppen för ungdomar från 13 år (alla nivåer) som tränar grunderna i MMA i en trygg miljö. Vi blandar tekniker från boxning med brottning och jiu-jitsu, samt inslag av gymnastik för att utveckla styrka & smidighet. 

 

Nivån anpassas efter deltagarna på plats, som kan delas upp på olika mattor. Från 16-års ålder kan man avancera till vuxengruppen.

grunder

Detta är gruppen för dig som är över 16 år och vill träna på grunderna i MMA (inkl. striking, wrestling och submissions). Du behöver tandskydd, suspensoar och MMA-handskar (6-8 oz) samt en sporttejp för att täcka över skrapsår och liknande (av hygien-skäl) i din träningsväska.

 

Kroppskontakten ökar gradvis under terminen för att utvecklas i ett bekvämt tempo, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

FORTSÄTTning

Denna grupp är för dig som tränat minst 1-2 terminer i MMA Grunder, eller blandat andra kampsporter tidigare. Tekniskt sett fokuserar vi på "limmet" som håller ihop de olika delarna av MMA och gör det till en unik sport, såsom "ground & pound". 

 

Utöver skydden som krävs för Grunder kan du även ha benskydd och armbågsskydd om du vill utnyttja dessa i sparring. I denna grupp finns även möjlighet att börja tävla.

tIDER ht23

Ungdom (13-15 år): månd. & torsd. 16.50-17.50 

Grunder (16+): månd. & onsd. 18-19.10
Fortsättning (16+): månd. & onsd. 19.20-20.30

Öppen matta (övre våning): sönd. 12.15-13.15

 

PRISER ht23

 

Medlemsavgift* (2023): 250 kr - betalas årligen av alla medlemmar

Terminskort ungdomsgrupp (13-15 år): 2490 kr

Terminskort vuxengrupp (16+ år): 2990 kr

*Årsavgiften inkluderar medlemskap i SBKF (Svenska Budo- & Kampsportsförbundet) vilket innebär olycksfallsförsäkring genom Svedea - samt möjlighet att delta i tävlingar, utbildningar m.m.

**Du kan lägga till en kampsport för 500 kr/termin i barngrupper eller 700 kr/termin i barngrupper (kom priset mellan kampsporterna skiljer sig åt ersätter kostnaden den billigare av kurserna).

Betalning

Träningsavgiften (inkl. den årliga medlemsavgiften) skall vara betald innan du börjar träna. Nya medlemmar måste även fylla i en medlemsansökan och lämna in i klubbens reception för att kunna hämta ut sitt medlemskort.  Är du under 18 år krävs målsmans godkännande & underskrift på denna.​ Betalningen kan gå till på ett av följande tre sätt:

  • Överföring till Plusgiro 194 194-7 

  • Swish till nummer 123 552 96 15 

  • Kort/Kontant i klubbens reception.

 

Kom ihåg att ange "namn + grupp" i betalningsmeddelandet för innehavaren av medlemskortet. Tidigare medlemmar behåller samma medlemskort, vars datum bara förlängs termin till termin. Ej medhavt medlemskort, samt borttappade kort, debiteras med en drop-in avgift på 200 kr.

Ny hos oss?

Vi erbjuder alltid en gratis provträning innan du skriver in dig som medlem! Fyll i formuläret under fliken BÖRJA TRÄNA

bottom of page