DSC06935.jpg

MMA

MMA står för Mixed Martial Arts, vilket kan översättas till ”blandade kampsporter” och är en av världens snabbaste växande sporter. Mycket av populariteten beror på tävlingen "UFC" (Ultimate Fighting Championship) där vår huvudinstruktör Oliver Enkamp även fightats 👊

 

MMA-passen innehåller allt ifrån boxning, sparkar, brottning & nedtagningar, till grepp & ledlås på mattan. Utöver detta ingår en del gymnastiska övningar för att träna upp styrka & smidighet - vilket gör det till en väldigt mångsidig och utmanande träningsform 💪

Den utrustning som krävs för att träna är tandskydd, suspensoar (killar) och en tjockare modell av MMA-handskar. Du bör även ha en sport-tejp (39 kr) i din träningsväska för att täcka över skrapsår och öppna sår -  av hygieniska skäl. Allt detta finns att köpa i vår klubbshop.

grupper
ht/vt

grunder

Detta är gruppen för dig som vill träna på grunderna i MMA: striking, wrestling och submissions. Du behöver tandskydd, suspensoar och MMA-handskar (6-8 oz) samt en sporttejp för att täcka över skrapsår och liknande (av hygien-skäl) i din träningsväska.

 

Kroppskontakten ökar gradvis under terminen för att utvecklas i ett bekvämt tempo, och ingen tidigare erfarenhet krävs.

FORTSÄTTning

Denna grupp är för dig som tränat minst ett halvår MMA Grunder, eller blandat andra kampsporter tidigare. Tekniskt sett fokuserar vi på "limmet" som håller ihop de olika delarna av MMA och gör det till en unik sport, såsom "ground & pound". 

 

Utöver skydden som krävs för "grunder" kan du även ha benskydd och armbågsskydd om du vill utnyttja dessa i sparring.

ungdom 13-15 ÅR

Gruppen för 13-15 åringar som vill lära sig grunderna i MMA i en trygg miljö. Vi blandar tekniker från boxning med brottning och jiu-jitsu, samt inslag av gymnastik för att utveckla styrka & smidighet. 

 

Nivån anpassas efter deltagarna, och flera tränare finns på plats för att coacha. Från 16-års ålder kan man avancera till vuxengruppen.

tIDER (10/1-29/5)

Ungdomar (13-15 år): månd. & torsd. 16.50-17.50 

Vuxna Grunder (16+): månd. & onsd. 18-19.10
Vuxna Fortsättare (16+): månd. & onsd. 19.20-20.30 & söndagar (öppen matta) 14.15-15.45

 

PRISER (10/1-29/5)

 

Årsavgift* (2022): 200 kr - ska betalas av alla medlemmar

Terminskort VT22:

  • Ungdom (13-15 år): 2490 kr

  • Vuxna (16+ år) Grunder: 2790 kr

  • Vuxna (16+ år) Fortsättning: 2990 kr

*årsavgiften inkluderar försäkring & medlemskap i SBKF (Svenska Budo- & Kampsportsförbundet) vilket innebär möjlighet att delta i tävlingar, utbildningar m.m.

Se fliken SOMMAR 2022 för aktuella tider/priser!

Betalning

Träningsavgiften (inkl. den årliga medlemsavgiften) skall vara betald innan du börjar träna; och nya medlemmar som köper terminskort måste även fylla i en medlemsansökan (som finns i klubbens reception) för att kunna hämta ut det. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift.

Så fort du bekräftat att plats finns i den kurs du vill anmäla dig till så kan du betala in träningsavgiften till vårt Plusgiro-konto, via Swish eller med kort i vår reception. I betalningen ska du ange namn/personnummer  samt vilken grupp/kurs den tränande vill boka plats i. Träningskortet hämtas därefter ut i receptionen och ska visas upp vid varje träningspass ihop med närvaroregistrering. Tidigare medlemmar behåller sina medlemskort, vars datum bara förlängs termin till termin. Ej medhavt medlemskort, samt borttappade kort, debiteras med en drop-in avgift på 150 kr.

  • Plusgiro 194 194-7 - kom ihåg att ange vad/vem betalningen gäller!

  • Swish: 123 552 96 15 - kom ihåg att ange vad/vem betalningen gäller!

OBS. Vid fakturering av företag tillkommer moms (6%) för träningsavgift.

Ny hos oss?

Vi erbjuder alltid en gratis provträning innan du skriver in dig som medlem! Hör av dig till oss med intresse-anmälan!