top of page

värdegrund

För oss handlar inte kampsport om att slåss och svettas... För oss handlar det om karaktärsutveckling, om att utmana sina fysiska och mentala gränser, om att lyfta varandra, öka sitt självförtroende och att slutligen bli en bättre människa genom kampsport. Träningen är redan tuff som den är, så vi behöver inte göra det mer macho! Istället fokuserar vi på disciplin, ödmjukhet och respekt ihop med teknik & taktik i världsklass 👊 Det är österländsk visdom kombinerat med västerländsk träningsmetodik.
combatlogo_förenklad.png
227723219_1121053745051524_539106395453887519_n_edited.jpg
logon består av en japansk port - som du faktiskt kliver igenom när du går in i vår entré på klubben! Detta symboliserar ett kliv in i kampsportens värld, där alla behandlas lika  - etnicitet, religion, kön eller bakgrund. Tecknet du ser i mitten av porten uttalas "nin" och står för uthållighet (att aldrig sluta utvecklas).
 
När vi kliver igenom porten så lämnar vi egot på utsidan, ihop med alla vardagsproblem, så att vi kan fokusera på att vara här & nu. På denna sida av porten hjälper vi varandra att bli bättre människor genom kampsport - oavsett om du är här för att lära dig självförsvar, gå ned i vikt, få nya vänner eller bli en professionell fighter. Ung eller gammal, vältränad som soffpotatis - hos oss finns utrymme för alla - så länge du har viljan att utvecklas! 🥋 

 
_edited.jpg
bottom of page