VAr vision

.
För oss handlar inte kampsport bara om att slåss och svettas... För oss handlar det om karaktärsutveckling. Om att utmana sina fysiska och mentala gränser, att lyfta varandra, att öka sitt självförtroende och att slutligen bli en bättre människa genom kampsport. Träningen är redan tuff som den är, så vi behöver inte göra det mer macho! Istället fokuserar vi på disciplin, ödmjukhet och respekt ihop med teknik & taktik i världsklass... Det är österländsk visdom kombinerat med västerländsk träningsmetodik 👊

trygghet

gemenskap

styrka

glädje

självförtroende

När du kliver in genom våra dörrar vill vi att du ska kunna lämna vardagens besvär bakom dig och hamna i en atmosfär där alla är lika. Oavsett om du är här för att lära dig självförsvar, gå ned i vikt, få nya vänner eller bli en professionell fighter. Ung eller gammal, vältränad som soffpotatis - hos oss finns utrymme för alla!
... så länge du har viljan att utvecklas. Vi har grupper för olika nivåer, och utövare från 7 till 70 år gamla. 
Bli en del av familjen du också!
ca_logo.png
Vad betyder logon? 
Vår logo är en avbildning av porten "Shureimon" från karatens hemland Okinawa (Japan). För oss symboliserar den "Budo-andan", vilket är de traditionella värderingarna såsom respekt och ödmjukhet i österländsk kampkonst.
Tecknet du ser i mitten av porten uttalas "nin" och står för uthållighet - att aldrig sluta utvecklas. När du kopplar ihop den traditionella Budo-andan med moderna, vältestade träningsmetoder så får du Combat Academy kampsportcenter.