top of page

ANMÄLAN

VÅREN 2024 (8 JAN - 1 JUNI)

Våra kurser startar terminsvis (vår/sommar/höst) och anmälan är öppen får vårterminen (8 jan - 1 juni) just nu. De flesta grupper är för tillfället fullbokade, men vi sätter in nya medlemmar i takt med att det öppnas upp platser. Här nedan står det hur du anmäler dig - beroende på om du är ny eller tidigare medlem:

Tidigare medlemmar som har medlemskort och redan lämnat in en medlemsansökan uppdaterar bara sina kort genom att betala in års- & träningsavgiften ihop med "namn + grupp" som meddelande. Betalar man för någon annan än sig själv anger man namnet på deltagaren. Då vissa grupper är fullbokade ber vi dig höra av dig innan du betalar in avgiften.

Nya medlemmar erbjuder vi alltid en gratis provträning i mån av plats! Om du är intresserad av detta fyller du bara i formuläret längre ner på den här sidan, så återkommer vi med en bekräftelse via mail så snart vi kan boka in dig på ett träningspass 👊 Kolla i din skräppost om du inte fått något.

 

Om du som ny medlem bestämt dig för att bli medlem hos oss så fyller du i en medlemsansökan med dina kontaktuppgifter och lämnar in i klubbens reception. För minderåriga krävs målsmans underskrift. Därefter betalar du in den årliga medlemsavgiften samt terminsavgiften för den grupp du vill gå i. Betal-info finner du under fliken för respektive kampsport.

 

När vi fått in din medlemsansökan och betalning skapar vi ett medlemskort som du kan hämta ut i klubbens reception, och "blippar" inför varje träningspass 💳 Det är viktigt att du har med detta för att försäkringen ska gälla! Uteblivet- eller borttappat kort medför en drop-in avgift på 100 kr.

Intresseanmälan för 
provträning VT2024

bottom of page